Bekijk onze promoties hier...

Familiekamer

Logies en ontbijt

Hotel Cleythil Maldegem Brugge

Een aangenaam verblijf met logies en ontbijt tijdens een unieke gezinsvakantie in het Cleythil Hotel. Geniet met het ganse gezin van een welverdiende gezinsvakantie en profiteer van het optimale comfort van onze ruime familiekamer tijdens een aangename overnachting.

De familiekamer is een bijzonder ruime hotelkamer (65 m˛) in duplexvorm, met in het eerste gedeelte een dubbel bed (180 x 210 cm) en een badkamer. Een tweede dubbel bed (180 x 210 cm) en een ruim salon treft u in het bovenliggend gedeelte. Op uw vraag kan hier nog een kinderbedje bijgeplaatst worden.

De hotelkamer is verder uitgerust met een 82 cm flatscreen tv, een schrijftafel met stoel, internetverbinding, telefoon, een plankenhouten vloer en een kluis. U voelt zich meteen thuis. De badkamer is voorzien van een ligbad met aquajets en douche, dubbel lavabo met ruim legbord, spiegel, haardroger, make-up/scheer spiegel, extra kleerhangers, toilet...

De ontbijtzaal biedt u een indrukwekkend panoramisch zicht op de schoonheid van de vele velden, de bossen en de met zomereiken afgezoomde dreven van het Drongengoed. U kunt er de dag goed beginnen met een verfijnd ontbijt. Cleythil Hotel staat voor ruimte en comfort en zorgt voor logies en ontbijt. Dit charme hotel maakt elk verblijf uniek! Klaar om er met vrienden, collega’s of familie op uit te trekken? Neem dan een kijkje naar de rubriek reservaties.